Εκδρομή στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης για τα παιδιά ΣΤΕΓΗ PLUS (+) ΠΑΤΡΑΣ // Visit to the Archaeological Museum of Acropolis for STEGI PLUS (+) PATRAS

Το Σάββατο, τα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας ΣΤΕΓΗ PLUS (+) της Πάτρας είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και να έρθουν σε επαφή με τα αριστουργήματα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, που αποτελούν κληρονομιά όλων των ανθρώπων.

Στη συνέχεια έκαναν βόλτα στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι, έφαγαν στου Ψυρρή και είδαν την αλλαγή φρουράς στη Βουλή.

Μια πραγματικά, υπέροχη Κυριακή!

Τα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας ΣΤΕΓΗ PLUS (+) της Πάτρας συμμετέχουν εδώ και μήνες στις εργαστηριακές δραστηριότητες του έργου «ΠΡΑΤΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» που υλοποιείται από το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΚΥΚΛΗΣΙΣ» στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε Όλοι Πολίτες». Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την εκμάθηση αγγλικών και ελληνικών καθώς και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Το Κέντρο Φιλοξενίας ΣΤΕΓΗ PLUS (+) Πάτρας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το προσωπικό του οργανισμού «ΚΥΚΛΗΣΙΣ» για την εκδρομή που διοργάνωσε για τα παιδιά του Κέντρου καθώς και για τη συνο  λική προσφορά του σε αυτούς.

1 MOYSEIO

3 MOUSEIO

2 MOUSEIO

Advertisements